ionelafashion.review
bloggeri,  My reviews,  recomandarile mele

Ajutor pentru bloggeri de la Thecon.ro

Bine v-am regăsit, dragi iubitoare de fashion.

Articolul de astăzi este dedicat bloggerilor care se află la început de drum. Fie că tocmai v-ați decis să vă deschideți un blog sau doar ce ați trecut de la subdomeniu la domeniu aveți nevoie de ajutor. Un blog nou presupune mai multe detalii, iar ajutorul celor de la Thecon.ro este de neprețuit.

Ce înseamnă aplicarea la această campanie?

Puteți vedea direct pe acest blog rezultatul aplicării la „Campania de sustinere a bloggerilor„. Am aplicat la ajutorul celor de la Thecon.ro joi seara, iar astăzi a fost gata totul. Ce a presupus aplicarea la această campanie?

  • În primul rând am intrat pe site si am completat chestionarul.
  • A doua zi am fost contactată de Domnul Lucian Ciurea de la Thecon.ro care mi-a explicat metodele prin care lucrează cu bloggeri.
  • Pentru că nu eram foarte mulțumită de vechea tema, multi dintre voi mi-ați atras atenția că se încarcă foarte greu pe telefon, am decis să vad ce teme îmi pot oferi cei de la Thecon.ro.
  • Am primit pentru început 5 teme din domeniul fashion si apoi 43 de alte teme. Dintr-un final m-am oprit asupra acestei teme, iar cei de la Thecon.ro au început să se ocupe de web design.
  • Tot ei m-au ajutat să adaug si pluginul de afișare a numărului de vizualizări pe care le are fiecare articol în parte. Cu ajutorul lui atât sponsorii cât și alte persoane pot vedea impactul postărilor asupra cititorilor.
  • La sfatul domnului Lucian am acceptat crearea unui logo pentru blog, inițial nu mă gândisem la un astfel de ajutor. Astăzi de dimineață am primit prima variantă a logo-ului, era asemănător cu cel de acum, doar că total negru.
  • Desi putea să  mă refuze, Domnul Lucian a modificat logo-ul astfel încât atat rujul cat si linia trasată de el să fie rosie. Inițial crezusem că dacă tot logo-ul ar fi roșu blogul ar arăta mult mai bine, dar mi-am dat seama că astfel este mult mai frumos.

Va invit si pe voi să vă alăturați campaniei de susținere a bloggerilor veți avea doar de castigat. Cei de la Thecon.ro va vor ajuta in design web, web development, optimizare seo si de asemenea sunt gata să vă răspundă la întrebări și probleme.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.