BY ME

Alege Viotur mereu!

Salutare, iubitele mele!

Tema articolului de astazi este un pic diferită, dar nu vom merge foarte departe de un review.

Așa cum bine știți în urmă cu câteva săptămâni am fost plecată în vacanță, problemele au cerut de urgență o plecare așa că nu am avut cum să programez altfel. Cum nu puteam circula cu trenul sau avionul și cum nici nu avem mașină a mai rămas o singură metodă de transport: autocarul.

Pot spune însă că acest lucru a fost un noroc pentru noi deoarece am întânit una din cele mai frumoase firme de transport persoane din țara noastră. Ei erau la acel moment singurii care ne mai puteau oferii bilete în ziua în care voiam să plecăm. Am cumpărat Bilete autocar Romania Anglia prin Viotur și mai apoi în ziua stabilită am plecat în cea mai frumoasă mini vacanță.

 

La început am crezut că o să mă plictisesc tot drumul așa că am luat cam vreo 3 cărți la mine, tableta, telefonul și 3 baterii externe, eram pregătită de război. Cu toate acestea am ajuns cu cărțile necitite în America și cu bateriile încărcate. Mereu se găsea cineva care să comenteze ba că este prea în spate, ba că el nu poate să stea lângă o babă, aproape că îl compătimeam pe șofer, dar el le răspundea mereu cu zâmbetul pe buze.

În plus dacă stăteai să asculți conversațiile despre drum și tot îți găseai ocupație. Mi s-a părut ciudat că timpul a trecut atât de repede, nici măcar nu am simțit. Bine, am avut și multe opriri pe parcursul drumului pentru mâncare și toaletă. Să vă zic că mami m-a trimis cu o plasă de mâncare? Desigur că a ajuns aproape întreagă la destinație.

Acum mă gândesc cât de frumos ar fi să Transport persoane Germania cu Viotur, mai exact să merg într-o vacanță cu prietenele acolo. Sunt sigură că le va plăcea, tot ce aș avea de făcut ar fi să verific lista cu Plecari microbuz Romania – Germania și să fac o comandă online. Mai apoi am porni în cea mai frumoasă călătorie cu autocarul prin Europa.

Sper că v-am stârnit interesul și că nu v-ați supărat pe mine că am adăugat un subiect nou de discuție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.