1. Guest Post

Aspecte de luat in calcul pentru pilotele de pat

 

Pilota de pat trebuie aleasa cu mare grija si luand in considerare mai multi factori cum ar fi materialul din care este confectionata la exterior care ideal este sa fie din bumbac, iar compozitia din interiorul pilotei este ideal sa fie din puf de gasca.

 

O pilota de calitate cu siguranta va fi o investitia avantajoasa chiar daca asta inseamna un cost mai mare.

 

 

Atunci cand vom merge in cautarea unei pilote trebuie sa ne gandim si la anotimpul in care o vom utiliza, deoarece exista pilote de pat pentru vara si pilote de pat pentru iarna.

 

O alegere inteligenta este pilota pentru 4 anotimpuri deoarece aceasta este formata din doua parti:

 

  • o pilota pentru vara ce are o umplutura mai subtire si

 

  • o pilota de iarna cu o umplutura medie,

 

  • iar pentru persoanele friguroase cele doua pilote pot fi folosite si impreuna dand nastere astfel unei pilote iarna menita sa ofere caldura si confort.

 

Trebuie sa tinem cont de asemenea si de dimensiunea pilotei, ia aici trebuie sa ne gandim implicit la dimensiunea patului, nu putem alege o pilota care sa fie mai mica si sa nu acopere patul si lenjeria de pat

 

Se recomanda ca pilotele de pat sa se curete in spalatorii special amenajate cel putin o data pe an, prelungind astfel durata lor de viata, durata ce poate ajunge pana la 8 -10 ani depinde de cat de bine sunt pastrate si ingrijite.

 

Invelisul pilotei este totodata si el un aspect foarte important ce trebuie luat in calcul, si este si recomandat sa fie din bumbac.

 

Daca sunteti in cautarea unei pilote de pat putem sa gasim aceste articole si in mediul online, pe site-uri speciale ce comercializeaza astfel de articole incepand de la lenjerii de pat, cuverturi, pilote si perne etc.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.