Uncategorized

Bicicleta, un moft sau o necesitate?

In ultimii ani am vazut cum tot mai multe persoane isi achizitioneaza ca si mijloc de transport o bicicleta  din cauza traficului tot mai aglomerat cu care soferii se confrunta zilnic.

Chiar la mine la serviciu, doi dintre colegii mei au un astfel de vehicul cu care ajung de fiecare data inaintea multora ce vin cu masina, desi distanta acestora din urma este mult mai mica.

Acum insa am vazut ca  bicicletele au devenit din ce in ce mai cautate, chiar si printre mijloacele de distractie ale tinerilor se afla plimbarile cu bicletele in aer liber.

Acesta este un lucru destul de incurajator deoarece miscarea in aer liber este o activitate benefica pentru sanatate

Multi insa considera ca achizitia unei biciclete este un moft, insa eu una nu sunt de acord cu acest lucru din mai multe motive pe care le voi enumera in cele ce urmeaza.

In primul rand miscarea ne face extrem de bine, asta in cazul in care avem o bicicleta clasica, totodata si bicicleta electrica  este la fel de benefica deoarece te ajuta sa iti mentii echilibrul si sa iti coordonezi miscarile corpului ceea ce ne ajuta extrem de mult in coordonarea miscarilor dar si pastrarea si adoptarea unei pozitii corecte a corpului.

Un alt motiv intemeiat in folosirea unei biciclete este ca ne va scuti de foarte mult stres in trafic, vom scuti si timp ce este foarte important pentru noi, iar un alt motiv extrem de important este ca ajutam la pastrarea unui aer sanatos, nepoluat, contribuim la salvarea mediului inconjurator.

Bicicleta poate deveni totusi un moft, atunci cand cineva o cumpara doar de dragul de a o avea, de dragul ca se poarta,  insa acea persoana nu o foloseste ci o ia dintr-un moft.

Dragii mei daca simtiti nevoia ca este timpul pentru o schimbare in ceea ce priveste rutina zilnica si credeti ca puteti sa utilizati o bicicleta atunci faceti cu incredere acest pas si nu veti regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.