1. Guest Post

Caldura si confortul caminului tau

De fiecare data cand ajung acasa, seara, destul de tarziu dupa o zi in care efectiv nu am avut timp nici macar sa respir, de tot ce am nevoie ca sa ma pot relaxa este confortul caminului meu.

Probabil cu totii cunoastem sentimentul acela de relaxare cand intram pe usa si simtim mirosul special al casei, atunci efectiv simtim cum tot stresul acumulat in timpul zilei dispare.

Am incercat pe cat de mult posibil ca sa imi creez un loc al meu, un loc special, am decorat casa astfel incat sa ma pot relaxa profund si sa simt in siguranta.

Asa cum spuneam mai sus dupa o zi agitata de tot ce am nevoie este sa ma pun in pat, sa ma uit la un film acoperita de una din pilote fara de care nu m-as simti relaxata in totalitate.

Cand spun casa, am gandesc efectiv la un film, la un pahar de vin, si una din pilote 4 anotimpuri, fara de care nu pot sa ma pun in pat.

In special iarna, in weekend ma trezesc tarziu, apoi im fac cafeaua pe care o beau de asemenea tot in confortul patului meu, acoperita de o pilota.

Asa ma relaxez de cele mai multe ori, prefer sa ajung acasa unde ma simt linistita, este cald si bine, sau acum depinde de fiecare sezon in parte.

Caldura si confortul casei mele nu se compara cu nimic altceva, nu as alege alte metode de relaxare in afara de cea pe care am mentionat-o mai sus.

Ador sa stau in pat, sa simt mirosul proaspat al unei lenjerii de pat, sa citesc o carte buna, sau sa ma delectez cu un film bun.

Acestea sunt cele mai tari momente de care ar trebui sa profitam din plin, sa ne relaxam si sa ne odihnim pentru a fi fresh in ziua urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.