Fashion

Câteva lucruri pe care probabil nu le știai

Atunci când ne pregătim pentru o anumită ocazie sau eveniment, una dintre cele mai importante alegeri pe care le facem este aceea a ținutei. Dar nu este suficient să alegem doar hainele potrivite, ci trebuie să ne asigurăm că și coafura se potrivește perfect. În acest articol, vom discuta câteva sfaturi utile despre cum să asortăm coafura la ținuta noastră.

  1. Alege coafura în funcție de ocazie

Prima regulă în asortarea coafurii la ținută este să ținem cont de ocazie. De exemplu, dacă suntem invitați la un eveniment formal, ar trebui să optăm pentru coafuri mai elegante și sofisticate, cum ar fi cocurile sau coafurile în stilul valurilor. În schimb, pentru evenimentele informale, putem opta pentru coafuri mai relaxate și mai naturale.

  1. Asortează coafura la forma feței

Forma feței este un alt aspect important de luat în considerare atunci când ne gândim la coafura noastră. Dacă avem o față rotundă, ar trebui să evităm coafurile care adaugă volum în partea superioară a capului, deoarece acestea pot face fața să pară și mai rotundă. În schimb, putem opta pentru coafuri cu părul prins pe jumătate sau cu bucle care cad pe umeri. Dacă avem o față alungită, putem opta pentru coafuri care adaugă volum în partea superioară a capului, cum ar fi cocurile sau coafurile cu volum la rădăcini.

  1. Asortează coafura la stilul ținutei

Stilul ținutei este, de asemenea, important de luat în considerare atunci când ne gândim la coafura noastră. Dacă purtăm o ținută mai casual, putem opta pentru coafuri mai relaxate, cum ar fi părul prins într-un coc dezordonat sau bucle naturale. În schimb, pentru o ținută mai elegantă, putem opta pentru coafuri sofisticate, cum ar fi cocurile sau coafurile în stilul valurilor.

  1. Coafura trebuie să se potrivească cu accesoriile

Dacă purtăm accesorii în păr, cum ar fi panglici sau clipsuri, este important să ne asigurăm că acestea se potrivesc cu coafura noastră. De exemplu, dacă purtăm o panglică în păr, putem opta pentru o coafură cu părul prins pe jumătate, astfel încât panglica să fie vizibilă. În schimb, dacă avem clipsuri în păr, putem opta pentru o coafură mai simplă, astfel încât clipsurile să fie punctul focal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.