Uncategorized

Cele mai eficiente bariere automate de acces, la Nice.com!

Problema securitatii si a controlului accesului este foarte importanta atat pentru ansamblurile rezidentiale, cat si pentru obiectivele individuale sau unitatile spitalicesti. Toate acestea au nevoie de bariere acces cat mai eficiente cu putinta. De asemenea, barierele automate de acces reprezintă solutia ideala nu doar pentru persoane fizice sau pentru mediul de afaceri, ci si pentru a controla in absoluta siguranta accesul in spatii unde e prevazuta o intensitate mare a tranzitului (parcare publica sau privata automatizata, ghisee de plata a taxei de autostrada, vami etc).
Cea mai atragatoare oferta de sisteme de bariere automate o gasiti la firma bucuresteana Nice.com, al carei showroom se afla in sectorul 2, pe strada Orzari la numarul 19 – nu departe de intersectia Caii Calarasi cu strada Delea Veche. Acolo puteti vedea si testa atat bariere de acces, cat si orice alt produs Nice (usi de garaj, porti batante si culisante, telecomenzi, sisteme de supraveghere si, bineinteles, accesorii).
Barierele automate de acces oferite de Nice.com permit inchiderea si deschiderea foarte rapida a unei zone de trecere. La cerere, acestea pot fi dotate cu sisteme automate de supraveghere, care permit identificarea autovehiculelor in tranzit fara a fi nevoie ca acestea sa stationeze. Aceste dispozitive electromecanice de mare precizie au fost proiectate pentru a fi utilizate chiar si in conditii trafic intens si de solicitare mare. Structura barierelor de acces oferite de Nice.com a fost proiectata pentru a proteja integritatea fizica a utilizatorilor si a permite interventii rapide in caz de urgenta. Materialele decalitate folosite laconstructia acestor bariere de acces – care sunt intotdeauna testate cu atentie inainte de a fi livrate – sunt o garantie a fiabilitatii acestor sisteme, care pot fi exploatate in deplina siguranta timp indelungat si a preciziei acestora.
Sistemele electromecanice de ridicare a barierei pentru verificarea acceselor rutiere sunt dotat cu motoare electrice alimentate la tensiunea de 24 de volti curent continuu, precum si cu unitati de comanda integrata, care permit reglarea vitezei acestora si au si functie antistrivire. Carcasele acestor sisteme sunt realizate in mai multe versiuni, din otel galvanizat si vopsit sau din oţel inoxidabil (AISI 304), fiind dimensionate pentru tije de la 3 la 7 metri. Toate versiunile de bariera de acces sunt dotate cu acelasi tip de unitate de comanda, care este amplasata în partea inferioara a corpului barierei. De asemenea, motoreductoarele au suporti cu intarituri, care sunt usor detasabili si usi frontale late, care permit un acces lesnicios si rapid. Viteza acestor bariere automate de acces este controlata electronic. Pentru a avea o rezistenta maxima la vant si totodata o greutate redusa, barele au o sectiune eliptica, fapt care usureaza montarea accesoriilor dorite de client. Trebuie de asemenea precizat faptul ca bara poate fi montata atat la dreapta, cat si la stanga caii de acces, in functie de necesitati si ca barierele pot fi dotate si cu conexiuni pivotante, care ofera o protectie suplimentara in caz de soc. Toate sistemele de bariere de acces oferite de Nice.com sunt dotate cu baterii-tampon, fapt care asigura functionarea acestora si in cazul unor pene de curent in retea. Speram ca v-ati convins ca la Nice.com.ro gasiti cele mai bune bariere automate de acces, care pot fi folosite in orice situatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.