Cumparaturi online,  Fashion,  genti

Cum alegi geanta potrivită pentru ținuta ta?

Când vine vorba de alegerea unei genți pentru o anumită ținută, există câteva reguli de bază pe care ar trebui să le urmezi pentru a obține un aspect armonios și elegant. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să asortezi geanta la ținută.

  1. Culoarea

Culoarea este primul aspect de luat în considerare când vine vorba de asortarea genții cu ținuta. Dacă dorești să obții un aspect uniform, poți alege o geantă în aceeași culoare cu încălțămintea. Alternativ, poți să alegi o geantă într-o culoare care completează ținuta. De exemplu, o geantă roșie poate fi o alegere excelentă pentru o ținută compusă dintr-o pereche de pantaloni negri și o bluză albă.

  1. Dimensiunea și forma

Dimensiunea și forma genții pot influența semnificativ aspectul ținutei tale. Pentru o ținută casual, poți alege o geantă mare sau o rucsac, în timp ce pentru ocazii mai formale ar fi mai potrivită o geantă de mână mică sau o pungă clutch. De asemenea, ar trebui să iei în considerare forma genții. De exemplu, o geantă de umăr rotundă poate fi o alegere potrivită pentru o ținută casual, în timp ce o geantă structurată în formă de pătrat sau dreptunghiulară poate fi mai potrivită pentru o ținută de afaceri.

  1. Stilul genții

Stilul genții ar trebui să se potrivească cu stilul general al ținutei. Dacă porți o ținută casual, poți alege o geantă de umăr sau un rucsac, în timp ce pentru o ținută de seară ar trebui să optezi pentru o geantă de mână elegantă sau o pungă clutch. De asemenea, ar trebui să iei în considerare materialele din care este confecționată geanta. De exemplu, o geantă din piele poate fi mai potrivită pentru o ținută de afaceri, în timp ce o geantă din pânză sau din piele artificială poate fi o alegere mai bună pentru o ținută casual.

  1. Funcționalitatea genții

În cele din urmă, ar trebui să iei în considerare și funcționalitatea genții. Dacă ai nevoie să cari multe lucruri cu tine, ar trebui să alegi o geantă mai mare cu mai multe compartimente. Pe de altă parte, dacă ai nevoie să ai mâinile libere, poți opta pentru o geantă de umăr sau un rucsac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.