BY ME

Cum sa ai Biblia Ortodoxa acasa la tine

De fiecare dată când un necaz ne lovește sau când avem probleme alegem să ne rugăm, să sperăm că totul va fi bine. Încă de mică, bunica mea m-a învățat că nimic nu este mai bine decât să citește Biblia si sa înveți din greșelile celorlalți.

Îmi aduc si acum aminte cum înainte de somn ea îmi citea câte o parte din Biblia Ortodoxa, mai apoi când am crescut, am început să citesc singura, să îmi pun întrebări și să găsesc răspunsuri.

Ce poți învăța din Biblia Ortodoxa?

  • In primul rand Biblia este o carte istorică, în ea vom regăsi foarte multe informații începând de la crearea Pământului și până la prezicerile legate de apocalipsă.
  • De asemenea în această carte vom descoperii multe sfaturi utile în viața de zi cu zi. Astfel Biblia devine o carte de experienta.
  • În zilele noastre poți avea această Carte direct la tine acasă, tot ce ai de făcut este să vizitezi librariamaranatha.ro si sa alegi Biblia care ti se potrivește cel mai bine. În zilele în care nu ai nimic de făcut poți să o studiezi si daca ai noroc vei găsi răspunsuri la întrebările tale.

Ce beneficii îți oferă această librărie online?Biblia ortodoxa

  • Toate Bibliile vândute au aprobarea Sfantului Sinod.
  • Poti alege diferite mărimi pentru Biblie, astfel poți să îți iei una care să o ții acasă și una pe care să o iei după tine in călătorii.
  • Aceste Biblii sunt foarte ușor de scris, paginile fiind albe, iar scrisul negru. Aceasta combinație ne fiind obositoare pentru ochi.
  • Puteți vedea încă de la început ce dimensiune vor avea literele si astfel sa o alegeți pe cea care este mai ușor de citit.

Biblia ne ajută să învățăm să fim mai buni cu cei din jurul nostru, să le acordăm o nouă șansă atunci când greșesc și că de asemenea nu există oameni fără păcate. Alegeți să învățați și voi ceva nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.