Uncategorized

Interviu despre rochii de seara scurte

Reporterul: Considerati ca femeia trebuie sa poarte rochii la petreceri? Argumentati!
M.A: Da. Sunt evenimente in viata la care nu concep sa ma duc in pantaloni: la banchetele de absolvire ale elevilor mei, la nunti si botezuri, la cocktailuri si ceremonii funerare. Sa argumentez! Dupa cum mireasa nu se imbraca in pantaloni, nici celelalte participante la nunta nu ar trebui sa fie mai prejos. In plus ce diferenta ar fi intre un eveniment si o zi de dus pe munte sau la serviciu, daca ne imbracam la fel.
Reporterul: Rochii scumpe sau ieftine?
M.A: Rochii elegante si commode in care sa ma simt bine. Cred ca pretul nu conteaza asa de mult, decat atunci cand nu se justifica (este prea piperat).
Reporterul: Rochii de seara scurte sau lungi?
M.A: Scurte evident. Cele lungi sunt rezervate membrilor familiei: nasa, soacrele, domnisoarele de onoare fiindca sunt mai apropiate. Nu vad un motiv pentru care m-as chinui cu o trena kilometrica sau as inota in rochie, cand am inca picioare frumoase si imi este mult mai comod la dans, cand trec pe la mese sa vorbesc cu cunoscutii, tot timpul petrecerii.
Reporterul: Culori sobre sau vii?
M.A: Depinde de culorile la moda, de toanele in care ma aflu, de nevoia pe care o am de culori care “sa-mi coloreze” putin obrajii obositi. As spune ca in afara de prazuliu, corai, portocaliu si ciclam fosforescente care ranesc ochii si alb la nunta si rosu la inmormantare nu am restrictii.
Reporterul: Case de moda renumite sau producatori autohtoni?
M.A: Dukessa.ro. Acesta este magazinul din care imi cumpar rochiile de ocazie, dar si pe cele de zi. Au cele mai bune materiale, croieli simple si elegante, finisaje facute cu atentie, manifesta promptitudine fata de clienti. De cand i-am descoperit, nu comand haine in alta parte.
Reporterul: Cui se adreseaza produsele lor?
M.A: Tuturor femeilor care doresc sa fie elegante tot timpul, fara sa epateze. Doamnelor cu bani multi si cu bani putini. Sotilor care doresc sa le demonstreze sotiilor ca le iubesc si ca adora sa aiba la brat cea mai eleganta femeie din oras. In acest magazin am vazut eu pentru prima data rochie cu lungime asimetrica pe un picior, rochie de ocazie pe gat si multe inovatii in favoarea frumusetii feminine. Tot aici am vazut produse in pretul carora nu este inclus decat materialul, fermoarul, nasturii si dublura.
Reporterul: Daca nu v-as cunoaste verticalitatea morala, v-as suspecta ca le faceti publicitate.
M.A: Mi-am propus sa popularizez toate intreprinderile care fac viata semenilor mai interesanta si mai frumoasa, in modul cel mai dezinteresat cu putinta. Si eu as fi pierdut enorm daca nu ii cunosteam si continuam sa-mi caut rochii de seara scurte prin malluri. Cat timp, cati bani si cata randare as fi irosit prin magazine…Vedeti, nu pot sa tac fiindca le doresc binele tuturor semenelor mele. Niciun cumparator nu trebuie sa fie egoist, cand gaseste un magazin atat de bun! Recomand tuturor femeilor sa devina cliente fidele ale magazinului DUKESSA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.