1. Guest Post

Mondaine A763.30362.21SBM SBB Mini-Giant 35mm 3ATM

 

 

Brandul Mondaine a anuntat lansarea colectiei de ceasuri Mini-Giant, gama de ceasuri ce este dedicata integral persoanelor pasionate de tot ceea ce inseamna modern. Compania Mondaine este cunoscuta international pentru tehnologia inteligenta ce a fost introdusa in viata oamenilor pasionati de ceasurile moderne.

Ceasurile lansate de brandul Mondaine sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse pe care le puteti achizitiona din maganizele autorizate.

Forma carcasei este rotunda, este constituita din otel inoxidabil, cadranul ceasului este de culoare alba, indicatorii ceasului au culoarea neagra iar display-ul este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral durificat, cristal utilizat in asamblarea ceasurilor din clasa medie. Carcasa ceasului are culoarea aurie, ceasul masoara atat in latime cat si in inaltime 35 mm, ceasul mai are baterie incorporata, grosimea ceasului masoara doar 10 mm, iar odata cu achizitionarea Mondaine, Mini-Giant A763.30362.21SBM, primiti o garantie ce dureaza doi ani.

Ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM, motiv pentru care modelul de ceas Mini-Giant A763.30362.21SBM  nu poate suporta interactiunea cu apa adanca.

 Ceasul dama Mondaine Mini-Giant A763.30362.21SBM este un brand cunoscut exclusiv pentru tehnologia ceasurilor pe care le lanseaza pe piata. Achizitionarea unui ceas quartz – elvetian este o alegere inteleapta deoarece componentele electronice ale acestui tip de mecanism ofera cumparatorului un raport calitate pret de cel mai inalt nivel.

Brandul Mondaine face parte din categoria companiilor ce reusesc parca sa produca ceasuri cu potentialul de a deveni mereu accesorii „must have”, asta intr-o perioada in care aparentele dicteaza parca un trend ce prefera integrarea din ce in ce mai mult a  telefoanelor inteligente.

Bratara ceasului dama Mondaine Mini-Giant A763.30362.21SBM este confectionata din otel inoxidabil, un aliaj foarte important al fierului, bratara are culoarea aurie, ceasul este dotat cu o catarama tip future, bratara masoara in lungime 200 mm, iar in latime 18 de mm, caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul data, afisajul zilelor saptamanii si afisajul ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.