jocuri online,  recomandarile mele,  Review

Redescoperă un site de jocuri cu Spiderman

 

Un altfel de reviewSpiderman pe motocicleta

Astăzi nu vom vorbi despre modă în adevăratul sens al cuvântului, ci despre moda jocurilor online. Este vorba de existența atât de multor site-uri de jocuri, care se întrec între ele pentru a fi cele mai bune și pentru a avea cei mai mulți jucători. Cu toții ne-am jucat cel puțin o dată când eram mici un joc pe calculator. Atunci însă lucrurile nu erau așa de evoluate, era mult mai greu să găsești jocuri noi. Săptămâna aceasta am decis să caut site-uri ce oferă jocuri cu spiderman și să îl aleg pe cel mai bun. Vreau să vă spun că a fost o decizie nu foarte grea, chiar dacă există atâtea site-uri cu jocuri online.

 

Care este site-ul care m-a cucerit în materie de jocuri cu Spiderman?

Box cu celebritati - Spiderman

bugy.ro este site-ul care a câștigat întrecerea. Aici am descoperit un număr foarte mare de jocuri cu supereroul dorit și pe deasupra fiecare joc avea o altă temă. Am reușit ca într-o sigură săptămână să mă și joc jocuri cu bătăi, să rezolv puzzle-uri, să conduc și de asemenea să îl ajut pe supererou să își sărute iubita. Aceste jocuri oferă posibilitatea de a fi jucate atât de băieți cât și de fete, mai mult decât atât ele vor fi interesante pentru persoanele de orice vârstă.

Singura problemă la aceste jocuri este că dau dependență. Cu cât te joci mai mult cu atât îți vei dori și mai mult să câștigi. Cum în general jocurile sunt pentru micuții noștrii am decis să aduc în prim-plan principalele beneficii pe care acestea le au asupra copiilor.

 

Ce beneficii au jocurile asupra copiilor?

Sarutul lui Spiderman

  1. Cel mic va uita de probleme și va reuși să se oprească asupra unui singur lucru.
  2. Va învăța să aleagă ce îi place, să facă deosebirea dintre un joc pe placul lui și unul plictisitor.
  3. Cu ajutorul jocurilor educative va învăța să numere, alfabetul și chiar să fie atent la detalii.
  4. De asemenea va învăța să nu se dea niciodată bătut, că mereu există o soluție la orice.
  5. Va învăța să fie competitiv comparându-și rezultatele cu prietenii.

Deci dragi mămici și tătici nu este foarte grav să îți lași copilul să se joace pe internet. Desigur toate acestea să se facă cu moderație pentru a nu deveni dependență totală. Veți observa mai apoi cum diverse beneficii încep să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.