Uncategorized

Salveaza o inima!

Sora mea lucreaza la spitalul de copii Marie Curie si vorbim adesea de micutii ei pacienti foarte, foarte bolnavi pe care i-au abandonat si parintii. Nu au de la cine capata o mangaiere sau o vorba buna. Mi-a povestit cum se duce mai devreme si mangaie copiii fara mame, dar acestia plang cand ii vad echipamentul de doctor temandu-se de procedurile dureroase. Asa ne-am inrolat noi in actiunea de voluntariat: “Salveaza o inima!”
Oamenii se pot mobiliza pentru o cauza mai buna, au dovedit asta de cate ori au donat pentru aparatura performanta a spitalului sau au ajutat la plecarea in strainatate a unui copil care putea fi operat in afara.
Organizatia noastra isi premiaza membrii activi de Craciun cu materiale promotionale
Nimeni nu ramane nerasplatit: de la jurnalistii care participa la concursuri tematice, la profesorii care fac lectii ca micutii deveniti clientii spitalului sa nu ramana cu lectiile in urma, la cei care doneaza pentru a salva un copil, adica investesc in viitor.
Colaboram cu Magic Promo.ro fiindca aduc cele mai bune produse din strainatate si aplica proceduri sigure de personalizare.
De Craciun, dupa ce ne-am dus cu dulciuri, imbracaminte si jucarii la copiii bolnavi ne intalnim si noi sa ascultam colinde si sa ne bucuram impreuna ca o familie. Atunci fiecare neobosit salvator isi primeste cadoul: tricouri si sepci imprimate, cani personalizate sau caciuli si fulare de cea mai buna calitate.
Pe toate este imprimata o mana generoasa care daruieste unui copil o inima sanatoasa.
Activitatile noastre sunt foarte dense, timpul neiertator. Ne trezim ca uitam sa comandam materialele promotionale pentru intrunirea anuala, dar prietenii nostri de nadejde, care au in stoc 20 000 de produse, le personalizeaza de urgenta pentru noi. Am gandit materialele promotionale nu numai ca o forma de premiere a voluntarilor activi, ci mai ales ca o modalitatea de transmitere a unui mesaj constructiv in lume. Fiecare dispune de resursele de a salva inima unui copil, de a ajutora un semen.
Vara purtam tricourile si sepcile promotionale si se intampla sa fim opriti pe strada si sa ni se ceara explicatii si informatii. Strategia da roade fiindca de la 50 de voluntari, am ajuns acum la 150, dar tot suntem insuficienti pentru a alina marea suferinta a copiilor grav bolnavi.
Consider ca pentru orice cauza nobila se poate proceda la fel. Magazinul Magic Promo.ro va consiliaza, vine cu idei si le pune in practica pe ale dumneavostra punandu-si toata arta si priceperea in slujba edificarii unei lumi mai bune. De curand si colegii nostri care ii ajuta pe bolnavii de tuberculoza sau de SIDA comanda materiale promotionale aici.
Si copiii primesc Spinnere personalizate cu mesaje linistitoare si cu incurajari. Mai ales pentru cei care stiu sa citeasca este reconfortant sa se joace cu un Spinner pe care scrie:”Te vei insanatosi!”, “Inima ta va fi sanatoasa”, “In curand vei alerga ca un copil normal.”
In acest moment nu concepem sa ne desfasuram activitatea fara ajutorul celor de la Magic. Promo.ro, iar randurile oamenilor inrolati in lupta pentru o cauza nobila se ingroasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.