Uncategorized

Shantilake.ro sau noul concept in materie de locuinte

Studiile recente au aratat ca un om se simte confortabil in locuinta sa numai atunci cand atat interiorul, cat si exteriorul sunt placute vederii. Tocmai de aceea salariatii care vad de la birourile lor strazi pline cu masini, cimitire, uzine triste nu sunt la fel de motivati cum sunt cei care au sali de sport si spatii verzi la locul de munca, iar de la fereastra biroului pot admira un parc sau o padure.
Persoanele hipersensibile care stau in blocuri vechi, nerenovate, avand peretii vopsiti in culori spalacite si balcoane inchise inestetic risca sa cada in depresie mult mai repede si mai usor.
Shantilake.ro valorifica rezultatele studiului punand la dispozitia oamenilor un complex de locuinte al caror lux este integrat perfect in atmosfera feerica din jur.
Situate langa padure si lac, locuintele se alimenteaza cu energie pozitiva de la aceste surse naturale de frumusete. Peisajul are capacitatea de a se reinventa in functie de anotimp, iar omul locului nu mai simte nevoia sa evadeze in plimbari prin tara, fiindu-i suficiente cadrele feerice de acasa.
Aici el capata pasiuni noi: plimbarile in natura, fotografia, pictatul. El se simte responsabil sa transmita si altora frumusetile pe care le descopera aici si isi da seama ca acest lucru este posibil numai prin arta.
Shantilake.ro a construit cartierul rezidential de locuinte respectand cu sfintenie mediul natural si adaptand cladirile amplasamentului, nu sacrificand padurea pentru a construi colosi de metal si beton.
Tocmai de aceea s-au ales blocurile delicate si elegante, de trei patru etaje, situate la distante considerabila, astfel incat curiosii din blocul vecin sa nu te vada cand te plimbi sumar imbracat prin casa.
Locatarii nu sunt siliti la ceea ce nu le place sa faca, ci sunt incurajati sa faca lucruri utile care le fac placere. De pilda aici nimeni nu este obligat sa traiasca la inaltime sau inghesuit, fiindca spatiile sunt generoase si luminoase, blocurile de inaltime mica. Am putea spune ca atent la toate fobiile umane, constructorul nu a provocat omul sa traiasca altfel decat cat mai natural cu putinta. Si legaturile cu orasul au fost bine gandite: cei din Sisesti pot ajunge cu usurinta in oras (statiile de metrou si autobuz sunt la 5 minute de mers pe jos), dar orasul nu poate invada oaza de liniste.
Interioarele apartamentelor demonstreaza ca omul prin munca lui are acces la tot ce este mai bun din univers: pretutindeni barele de protectie sunt din inox, cazile de baie si chiuvetele din bucatarii aduse din firme de renume din Italia, locuri de parcare pentru toti locatarii.
Shantilake.ro este locul unde grijile cotidiene sunt abandonate la intrare, iar oamenii traiesc fericiti bucurandu-se de generozitatea naturii. Un geam deschis si se simte freamatul padurii, racoarea undelor lacului imbratisate de bratele puternice sau anemice al vantului.
Complexul rezidential de locuinte rivalizeaza ca si conditii cu cele mai scumpe locatii din lume, dar preturile practicate sunt romanesti.
Fata de modul complex in care a fost gandit conceptul Shantilake.ro locatarii nu au decat cuvinte de lauda si recunostinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.