1. Guest Post

Va multumesc ca pot sa zambesc, sa vorbesc si sa mestec corect, doamna doctor!

Daca ar fi sa impart viata mea in perioada distincte, asa cum se procedeaza in istorie cu inaintea erei noastre si era noastra, as spune fara sa stau pe ganduri: perioada cu dantura la pamant si perioada de glorie dupa implant dentar

Va scriu acum, cand am scapat complet dedurerile de masele sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine. Acum zambesc larg, mestec ca la carte mancarea si vorbesc clar. Obiceiul nesanatos de a amesteca guma a disparut din viata mea, fiindca nu mai imi este rusine ca interlocutorul sa se apropie de mine din cauza respiratiei cu probleme cauzata de dantura cu probleme.

Doamna doctor, aveti maini de aur si sufletul bun ca painea calda! Nu am vazut specialist sa discute cu pacientii sai la fel de deschis ca dumneavoastra. Mi-ati explicat clar care sunt etapele, riscurile, interdictiile, m-ati consultat cu maxima atentie sa nu apara complicatii.

De cate ori ma priveati in ochi ma hraneam cu incredere maxima si eram pregatita pentru orice tratament. Niciodata nu ati inceput o etapa a implantului, fara un consult responsabil, sa va asigurati ca totul este bine pentru mine.

M-ati ajutat sa imi pun dintii la punct, sa aleg procedurile si materialele si m-ati educat in spiritul pastrarii cu sfintenie a igienei si integritatii orale.

Cris-smile.ro se mandreste cu profesionisti de talia dumneavoastra, de aceea aici vin pacienti din toata lumea.

Viata mea dupa implant este perfecta. Imi permit sa particip la evenimente si nu mai invoc felurite motive de rusine ca mi se vad cariile si golurile din gura. In poze sunt o persoana fericita si sigura pe ea de parca am inflorit. Noptile pot dormi linistita, fara sa mai ma sucesc de pe o parte pe cealalta. Nu mai consum haotic pastile care sa imi calmeze durerea sau antibiotice cu care sacombat infectiile dentare.

Viata fiecarui om are doua borne semnificative: inainte de implant si dupa implant.

In prezent sunt un om implinit datorita dumneavoastra si cliniciiunde va desfasurati activitatea. Am venit aici invingandu-mi teama de dentist citind evaluarile pacientilor care va apreciaza moral si profesional.

Sunteti prototipul stomatologului perfect si va multumesc pentru modul in care mi-ati redat o viata normala restaurandu-mi dantura!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.