articole

Ce inseamna succesul in afaceri?

Mereu auzim sau vedem în media știri despre persoane care au reușit în afaceri. Ce înseamnă defapt asta? Simplu că acele persoane au investit timp și bani în afaceri, iar acum se pot lăuda că sunt pe culmile succesului. Cine nu își dorește mai mulți bani? Cine nu își dorește să fie la conducerea unei afaceri de succes? Cine nu își dorește să fie ca Gabriel Comanescu? Cine este Gabriel Comanescu? Este un om de afaceri foarte cunoscut în România, el a reușit prin multă muncă să ajungă la conducerea GSP și să conducă această afacere pe culmile succesului. Puteți afla mai multe despre el accesând Gabriel Comanescu Bibliografie. În momentul de față el se poate mândri că se numără printre sutele de milionari. Desigur așa cum v-am spus și la început el nu a fost din totdeauna sus, a început ca orice om normal de jos și prin ambiție a urcat.

De ce l-am dat pe el ca exemplu? Pentru că mi se pare foarte util ca din când în când să vedem cât de important este să lucrăm într-un domeniu care ne place, cât de important este să punem pasiune în fiecare proiect. Gabriel Valentin Comanescu nu s-a oprit doar la a fi acționar la Grup Servicii Petroliere, din contră el mereu a încercat să protejeze mediul înconjurător, s-a implicat în numeroase acțiuni.

Voi nu v-ați dori să fiți în locul lui? Nu v-ați dori ca afacerea voastră să fie una de succes? Atunci nu mai așteptați, începeți să învățați mai multe despre domeniul în care activați, nu uitați nici mediul înconjurător și dacă este posibil învățați de la cei care au reușit deja. Gabriel Comanescu este dovada vie că se poate, că există speranță. Atunci când vă loviți de o problemă nu renunțați, din contră faceți tot posibilul ca să o remediați.

Intrați pe site-ul de mai sus și aflați despre Gabriel, despre cum a reușit el să câștige cu GSP și cum acordă același interes firmei și în prezent. Veți vedea că lucrurile nu sunt mai ușoare acum, din contră el trebuie să se asigure că Grup Servicii Petroliere își va îmbunătății în continuare serviciile pentru a putea lucra cu cât mai multe firme. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.